Onboarding bij de Rabobank

Deze maand was het weer eens tijd voor een interim klus binnen de Rabobank. Ik ben gestart met de onboarding en het begeleiden van een aantal mensen (statushouders) op de KYC Mid Office. Heerlijk, wat is dit weer en leuke en interessante uitdaging.

Training Wwft

Vandaag trainde Annelie de Wwft bij Derksen Veilingbedrijf samen met Remco Abel. Van wet naar praktijk.

Vacature: CDD Analist die buiten de grootbanken wil werken

Doe jij al langere tijd hetzelfde werk? Ben jij de CDD Analist die eens buiten de grootbanken een uitdagende klus wil doen? Niet alleen maar uitvoeren maar helpen bouwen aan het KYC-principe? Wij hebben interessante vacatures.

Training Kring Twente Achterhoek

Deze week heeft Annelie een Siebeltraining gegeven voor nieuwe (RSV) collega’s van de Kring Twente Achterhoek. Hulp op de werkplek voor de bestaande collega’s. “Altijd leuk om de trainingen te geven! Het was weer een productieve week”, aldus Annelie.  Interesse om uw...

Wwft training veilinghuis

Vandaag gaf Annelie een Wwft training bij Veilinghuis AAG Amsterdam. “Een nuttige training bij een prachtig bedrijf”, zegt Annelie. En niet onbelangrijk: “we hebben enorm gelachen”.

Vacature: ook aan het werk als CDD analist?

Interessante en uitdagende banen liggen op je te wachten, waarin je snel kunt doorgroeien! Wij zijn altijd op zoek naar (on)ervaren medewerkers, die hun mannetje staan!

Wwft Webinar voor de kunstwereld

Speciaal voor TMV leden vond op 8 februari om 10.30 een Wwft webinar plaats. Online waren er zo’n 60 mensen ingelogd om de webinar een uur te volgen. Annelie heeft in de webinar de 6 stappen uitgelegd die nodig zijn om de Wwft te implementeren. De webinar was...

Intake veilighuis

Annelie is ouderwets onderweg naar een intake van een veilighuis die Wwft proof wil worden. Heerlijk, we kunnen weer face-to-face communiceren.

Weten wat de Wwft voor u betekent?

Bekijk het filmpje en download de whitepaper Om meer te weten te komen wat de Wwft voor u betekent, kunt u de whitepaper downloaden. In bijgaand filmpje is in 1 minuut belicht 'waarom' de Wwft voor u van belang is.

Whitepaper – Hoe goed kent u uw klanten?

Training: leren schrijven van een CDD-review? In deze whitepaper zetten we één voor één de stappen voor u uiteen, zodat u kunt voldoen aan de richtlijnen van de Wwft. Mocht u na het lezen van de whitepaper nog vragen hebben,...

Training Wwft

Vandaag trainde Annelie de Wwft bij Derksen Veilingbedrijf samen met Remco Abel. Van wet naar...

Lees meer