Wij leiden de professionals van de toekomst op!

Je wilt een uitdagende baan die naadloos aansluit op je wensen, niveau en passie. Je wilt in korte tijd veel leren en ervaring opdoen bij toonaangevende opdrachtgevers. Daarnaast vind je het leuk om aan afwisselende opdrachten te werken, jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.

Wij zijn buroS9+, specialist in het detacheren van CDD-medewerkers in alle KYC-functies. Van junior- tot senior niveau, van productmanager tot qualitychecker en van CDD-coach tot AML-specialist. Je ziet het, er zijn tal van mogelijkheden. Welke rol maakt jou blij?

Wil jij een volgende stap zetten in je carrière?

Ook als je starter bent, je wilt laten omscholen of als zelfstandige werkt, zijn er interessante banen. Wij vinden een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Daarnaast zorgen wij voor intensieve begeleiding en coaching en investeren wij in je persoonlijke groei door middel van trainingen en opleidingen. De sfeer bij buro S9+ is open en het team professionals zijn enthousiast en inspirerend. Graag maken wij kennis met je, graag tot snel!

Welk pad bewandel jij?

Om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen?

Het pad dat je wilt bewandelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen als CDD-analist, hebben wij vastgelegd in onze opleidingswijzer. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals blijven groeien door middel van trainingen en opleidingen.

Medewerkers aan het woord

Wat medewerkers over ons zeggen

Buro S9+ helpt je met al jouw vraagstukken

Bel of laat een bericht achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op!

    buros9plus

    Op zoek naar een maatwerkoplossing voor Customer Due Diligence analisten of Siebel professionals? Of heeft u een vraag?

    Maak een afspraak met Annelie voor een vrijblijvend voorstel.

    06 2282 7993

    info@buros9plus.nl