Wij leiden de professionals van de toekomst op!

 

Je wilt een uitdagende baan die naadloos aansluit op je wensen, niveau en passie. Je wilt in korte tijd veel leren en ervaring opdoen bij toonaangevende opdrachtgevers. Daarnaast vind je het leuk om aan afwisselende opdrachten te werken, jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.

Wij zijn buroS9+, specialist in het detacheren van CDD-medewerkers in alle KYC-functies. Van junior- tot senior niveau, van productmanager tot qualitychecker en van CDD-coach tot AML-specialist. Je ziet het, er zijn tal van mogelijkheden. Welke rol maakt jou blij?

Wil jij een volgende stap zetten in je carrière?

Ook als je starter bent, je wilt laten omscholen of als zelfstandige werkt, zijn er interessante banen. Wij vinden een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Daarnaast zorgen wij voor intensieve begeleiding en coaching en investeren wij in je persoonlijke groei door middel van trainingen en opleidingen. De sfeer bij buro S9+ is open en het team professionals zijn enthousiast en inspirerend. Graag maken wij kennis met je, graag tot snel!

Welk pad bewandel jij om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen?

Het pad dat je wilt bewandelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen als CDD-analist, hebben wij vastgelegd in onze opleidingswijzer. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals blijven groeien door middel van trainingen en opleidingen.

Dit voelt als thuiskomen

Werken bij een detacheerder dat voelt als thuiskomen, dan zit je bij S9+ goed! Een werkgever die natuurlijk graag wil dat je aan het werk bent, maar daarnaast ook oprecht graag wil dat het goed met je gaat.  Vaak word ik verrast met een telefoontje… gewoon even horen hoe het met mij gaat. Of er komt weer een pakketje door de brievenbus met iets lekkers. Ik ben misschien gedetacheerd bij een grootbank, maar ik werk voor buroS9+!

Stephanie / CDD Analist

Bij buro S9+ wordt echt naar mij geluisterd

BuroS9+ is geen gewoon detacheringsbureau.  Het is een bureau waar ik als medewerker centraal sta en waar echt geluisterd wordt naar mij. Twee belangrijke kenmerken: betrouwbaar en zorgzaam.

Sladjan / Kwaliteitscoach CDD

Zo start ik binnenkort met de Cyberawareness cursus

Sinds begin januari dit jaar ben ik actief als CDD-analist bij de Rabobank via Buro S9+. Voordien heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd op zakelijk vlak binnen de financiële sector. Ik heb de overgang naar Buro S9+ als zeer prettig ervaren. Mijn detacheerder is nauw betrokken bij mijn loopbaan, denkt mee over mijn ontwikkeling en faciliteert mij ook daarin. Zo start ik binnenkort met de Cyberawareness cursus. Ik kijk uit naar de toekomst in dit vakgebied met Buro S9+!

Semih/ CDD Analist

Buro S9+ helpt je met al jouw vraagstukken

Bel of laat een bericht achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op!