Wij vinden de match belangrijk

Veel bedrijven zijn Wwft plichtig, maar weten niet goed hoe zij deze wet moeten invoeren binnen hun organisatie. Weet je soms even niet wat te doen, dan bieden onze professionals uitkomst. De Wwft is voor hen een open boek, zij bieden ondersteuning op diverse vlakken die nodig zijn om de Wwft te implementeren.

 

Wij detacheren medewerkers in alle KYC-functies

BuroS9+ is specialist als het gaat om het detacheren van CDD-medewerkers in alle KYC-functies. Functies uitlopend van analist tot qualitychecker en van CDD-coach tot AML-specialist. Ideaal als je op zoek bent naar starters of hoogwaardige specialisten die je voor langere of kortere tijd in wilt zetten.
Wij bieden de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit.

Werken bij een detacheerder dat voelt als thuiskomen, dan zit je bij S9+ goed! Een werkgever die natuurlijk graag wil dat je aan het werk bent, maar daarnaast ook oprecht graag wil dat het goed met je gaat.  Vaak word ik verrast met een telefoontje… gewoon even horen hoe het met mij gaat. Of er komt weer een pakketje door de brievenbus met iets lekkers. Ik ben misschien gedetacheerd bij een grootbank, maar ik werk voor buroS9+!

Stephanie

CDD Analist

“Wij hebben de afgelopen 30 jaar ruime ervaring opgedaan in de bancaire wereld op het gebied van Know Your Customer principe. Vakkennis, persoonlijke benadering, flexibiliteit en goede begeleiding zijn bij ons vanzelfsprekend”

Buro S9+ helpt je met al jouw vraagstukken

Bel of laat een bericht achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op!