VACATURE

Ga aan de slag als Young Professional Bank- en Verzekeringen

Voor verschillende opdrachtgevers in de financiële branche zijn wij op zoek naar CDD-medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in combinatie met de contractuele zekerheid vanuit onze organisatie.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Voor verschillende opdrachtgevers in de financiële branche zijn wij vanuit buro S9+ op zoek naar CDD-medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in combinatie met de contractuele zekerheid vanuit onze organisatie.

Functieomschrijving:

  • Door jouw expertise begrijp je de klanten van onze opdrachtgevers nog beter en daardoor kunnen zij ze nog beter bedienen. Door jouw gedegen onderzoeken als Customer Due Diligence analist kunnen ze klanten tijdig op eventuele risico’s wijzen, zowel op financieel als op juridisch vlak. Maar ook voorkom je zo dat het financieel stelsel en de diensten worden misbruikt voor criminele activiteiten zoals witwassen, fraude of financiering van terrorisme. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als analist door zorgvuldig onderzoek te doen naar integriteitsrisico’s.
  • Je monitort en voert beheeracties uit op risico’s. Daarnaast voer je zelfstandig onderzoek uit naar nieuwe (zakelijke) klanten en je verzorgt periodieke reviews voor bestaande zakelijke klanten. Dit betekent dat je goed kunt organiseren en affiniteit hebt met procesmatig werken.
  • Je bent in staat om (zakelijke) klanten mee te nemen in de noodzaak van het onderzoek en weet hen te bewegen tot het aanleveren van noodzakelijke informatie.
  • Je signaleert en analyseert eventuele integriteitsrisico’s bij klanten en reviewt (zakelijke) klanten wanneer specifieke issues of risico’s worden gesignaleerd. Hierna rond je onderzoeken met de juiste kwaliteit en binnen de afgesproken tijd af en legt onderzoekresultaten vast.
  • Waar nodig geef je de (zakelijke) klant een toelichting op en/of uitleg over een onderzoek of maatregel.
  • Je signaleert commerciële kansen die je in samenwerking met de business onder de aandacht brengt bij de klantverantwoordelijke.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent een teamspeler en sparringpartner en weet het maximale uit jezelf halen.

Functie eisen:

Dat flexibiliteit, gedrevenheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid onmisbaar zijn voor deze functie van analist is logisch. Daarnaast weeg je, gebaseerd op analyse, risico’s af en neem je gedegen beslissingen. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en weet je bevindingen en conclusies beknopt in reviews op te schrijven

  •  Minimaal HBO / WO diploma in relevante opleidingen als (rechten, criminologie, bedrijfseconomie en bedrijfskunde), bancaire ervaring is een pré;
  •  Relevante en aantoonbare werkervaring tussen 1 – 5 jaar in de financiële branche/bankwereld;
  •  Diepgaande kennis en inzicht in financiële dienstverlening, actuele wet- en regelgeving en juridische structuren.

Arbeidsvoorwaarden:

Afhankelijk van de relevante werkervaring vanaf € 2800,- tot € 5200,-. Daarnaast besteden wij veel tijd aan de verdere ontwikkeling door middel van zowel individuele externe opleidingen/trainingen alsmede groeps-/incompany trainingen. Uiteraard worden reiskosten vergoedt maar gezien het huidige thuiswerken geldt hiervoor een thuiswerkvergoeding naast de eventuele vergoeding voor het optimaliseren van de werkplek thuis.