Wwft wetgeving

De wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)

Deze wet heeft als doel het voorkomen dat bedrijven en natuurlijke personen zwart geld witwassen, frauderen of terroristische activiteiten financieren. De wet moet netjes zakendoen bevorderen en wordt door de overheid gezien als belangrijk middel in de strijd tegen de georganiseerde misdaad.

 

Wwft zware dobber? Graag geven wij aan wat wij hierin voor u kunnen betekenen:
Wwft: Weet u wat er van u verwacht wordt?

De praktijk leert ons dat inrichting en een juiste uitvoering van de Wwft nog niet zo eenvoudig is. Bent u verplicht om aan de richtlijnen van de Wwft te voldoen? Dan houdt dit in dat u zelf clientonderzoek moet uitvoeren, risico’s moet inschatten, een meldingsplicht heeft bij ongebruikelijke transacties en een beleid op maat noodzakelijk is. Voor veel bedrijven is de Wwft nog onbekend terrein en een zware dobber. Hoe kunt u de Wwft inpassen in uw bedrijf?

Wij delen graag onze kennis en ervaring

Buro S9+ staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft haar sporen al verdiend in de bankwereld op Customer Due Diligence gebied. Wij hebben de kennis en de ervaring om u te ondersteunen om zoveel mogelijk binnen uw bestaande processen, de Wwft goed in te richten en uit te voeren. Wij staan voor goede en betaalbare oplossingen en voorzien in actuele Wwft kennis door middel van opleiding en zorgen desgewenst voor certificering. Hiermee voldoet u aan de opleidingsverplichting en bent u in staat gevolg te geven aan de uitvoering van de Wwft.

Buro S9+ helpt u met KennisdelingGoede en betaalbare oplossingenCertificering

    buros9plus

    Op zoek naar een maatwerkoplossing voor Customer Due Diligence analisten of Siebel professionals? Of heeft u een vraag?

    Maak een afspraak met Annelie voor een vrijblijvend voorstel.

    06 2282 7993

    info@buros9plus.nl